18_banner.jpg

Uitslag fotowedstrijd opening Grensposten (06-05-2015)

Op zondag 5 april jl. heeft de feestelijke opening plaatsgevonden van de 8 grensposten, die samen het woord Hegelsom vormen. De 8 kunstwerken staan aan de toegangswegen naar ons dorp.
Bij gelegenheid van deze feestelijke opening werd er, op verzoek van de Stichting Tuutetrek, een fotowedstrijd gehouden door de Stichting Heemkunde Hegelsom.

Op Koningsdag zijn tijdens het Hegelsomse Oranjefeest door voorzitter Graad Tillemans van de Stichting Heemkunde Hegelsom de 4 prijswinnaars bekend gemaakt.

De prijswinnaars zijn:

1e prijs (HeggaBegga), Leon Pouwels, Bakhuuske 16 (Grenspost M):
1e prijs l pouwels 544dpi

2e prijs (Bloemenbon), Marlies Scheres, Past. Debijestraat 56 (Taart met alle grensposten):
2e prijs m scheres 700dpi

3e prijs (Bloemenbon), Fam. Kellenaers, Tongerloseweg 6 (Grenspost E):
3e prijs fam. kellenaers 700dpi

4e prijs (Hegga vlinder met kaarten), Ger Rievers, Fleursstraat 18 (Grenspost G):
4e prijs g rievers 700dpi

Alle prijswinnaars van harte proficiat en dank aan alle inzenders van de foto’s.